Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Darilni komplet Moj prvi vrtiček

Melisa - tudi otroci so lahko vrtnarji

 

Vaši otroci radi ustvarjajo? Si že dolgo želijo povsem svojega mini vrtička? Z darilnim kompletom Moj prvi vrtiček: MELISA jim to lahko omogočite in v njih spodbudite zanimanje za naravo in vzgojo rastlin. Otroci bodo vrtiček sami posejali in negovali ter tako prevzeli skrb in odgovornost za svoje rastlinice kar v objemu svojega doma

							bool(false)
							
5,95 €
Ni na zalogi

O darilnem kompletu Moj prvi vrtiček

 

Urbanscape darilni komplet »Moj prvi vrtiček! MELISA« je namenjen vsem, ki bi svojim otrokom radi podarili nekaj drugačnega, izvirnega, slovenskega in naravnega. Je darilo, s katerim bodo otroci lahko odkrivali skrivnosti narave, se preizkusili v vrtnarjenju, na koncu pa rezultat svojega truda, potrpežljivosti in odgovornosti spremenili v okusen in zdrav napitek. (Skoraj) brez pomoči staršev…


Darilni komplet vsebuje vse, kar je potrebno za to, da iz priloženih semen zrastejo čudovite male rastlinice melise – plastični lonček, okrasni lonček, mešanico Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje ter semena melise. Vzgoja rastlin bo zato enostavna in hitra.


Velikost kompleta (embalaže): 12 × 12 × 12 cm

 

 

Zelena inovacija

 

Urbanscape zeleni kosmiči iz vpojne kamene mineralne volne imajo visoko sposobnost zadrževanja in postopnega sproščanja vode. Z njihovo uporabo omogočimo rastlinam lažjo dostopnost vode in hranil. Zeleni kosmiči izboljšajo strukturo zemlje in pomagajo ščititi rastline pred okoljskim stresom.

 Posamezni darilni komplet vsebuje:

Plastični lonček, okrasni lonček (barva cink oz. rdeča v primeru božičnega žita)

Mešanica zemlje z zelenimi kosmiči

Semena (božično žito, sončnica, bazilika, čili – odvisno od darilnega kompleta)

 

 Enostavna uporaba

1

Preprosta priprava.

V priložen cvetlični lonec nasujte mešanico kosmičev Urbanscape in zemlje ter se prepričajte, da zemlja prekriva kosmiče.

2

Enostavna oskrba

Semena sejte enakomerno v globini 0.5 do 1 cm (odvisno od izbranega kompleta) in zemljo navlažite. Ko semena vzklijejo, jih postavite na sončno mesto. Rastlinice kasneje presadite v večje lonce ali na vrt (v skladu z navodili na embalaži).

3

Manj zalivanja.

Zeleni kosmiči dodatno zadržujejo vodo, rastlina jo črpa po svojih potrebah.

 
 

 

Copyrights 2021 Furnitura