Potrebujete pomoč?

+386 (0)69 673 643

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-3 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

MAKSI vitamini, Mikro ZELENJAVA – AKTIVNA PIZZA

Bazilika - Moj vitaminski dodatek

 

Vsaka najboljša pizza ima za osnovo domače (ali kupljeno) testo in aktivni nadev. Še posebej jo bo s svojim aromatičnim okusom popestrila kraljevska bazilika.

							bool(true)
							
2,95 €
1

O dekorativnem kompletu Aktivna pizza (Bazilika)

 

Mikro zelenjava je zakladnica hranilnih snovi in odličen vir vitaminov, zato predstavlja idealen dodatek vašim najljubšim jedem ali napitkom. Vzgojite jo lahko kjerkoli, ne glede na letni čas.
Bazlika je mogočna in starodavna začimba, ki izvira iz Afrike, v Evropi pa so jo najprej poznali na območju Sredozemlja. Znana je kot eden najbogatejših virov vitaminov K, A, B in C, različnih antioksidantov ter mineralov (mangana, kalcija, magnezija in železa).
Naj vas ime Mikro zelenjava ne zavede, saj so majhne rastline prava vitaminska bomba.
Za lažji začetek je izdelku priloženih nekaj idej za aktivne nadeve.

 

Dimenzije dekorativnega kompleta:12 x 12 x 2 cm

 

Posamezni dekorativni komplet vsebuje: rastna podlaga iz kamene volne in semena bazilike, zloženka z recepti za pizzo.

Enostavna uporaba

 

1. Odprite zavitek in rastno podlago zalijte z vodo (približno 2 dl). Semena enakomerno potresite po vsej površini rastne podlage in jih narahlo vtisnite vanjo. Semena previdno zalijte ali poškropite s pršilko.

2. Posodo postavite na dobro osvetljeno mesto na okenski polici. Semena bodo vzklila v 3 – 7 dneh. V času kaljenja jih enkrat do dvakrat na dan popršite ali rahlo zalijte, tako da bo rastna podlaga vedno vlažna. Izogibajte se stoječi vodi v posodi.

3. Po 10 do 14 dneh je vaša mikro zelenjava pripravljena na uporabo. Rastlinice s škarjami odrežite tik nad rastno podlago in vaš vitaminski dodatek je pripravljen.

Copyrights 2017 Talanto