Potrebujete pomoč?

+386 (0)69 673 643

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-3 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

MAKSI vitamini, Mikro ZELENJAVA - ZELENI SMOOTHIE

Pšenična trava - Moj vitaminski dodatek

 

Osnova vsakega zelenega smoothija so tri glavne sestavine – sveža zelena listnata zelenjava, sadje in nekaj tekočine. Pšenična trava je eden najbogatejših virov klorofila - kombinirate jo na različne načine in si tako vsak dan popestrite z drugačnim okusom.

							bool(true)
							
2,95 €
1

O dekorativnem kompletu Zeleni smoothie (Pšenična trava)

 

Mikro zelenjava je zakladnica hranilnih snovi in odličen vir vitaminov, zato predstavlja idealen dodatek vašim najljubšim jedem ali napitkom. Vzgojite jo lahko kjerkoli, ne glede na letni čas.Pšenična trava je eden najbogatejših virov klorofila, kar blagodejno vpliva na celično presnovo in celjenje tkiv. Znano je tudi, da obnavlja kri, celi rane, krepi imunski sitem, čisti jetra, nevtralizira in odstranjuje strupe v našem telesu ter pospešuje delovanje encimov.Naj vas ime Mikro zelenjava ne zavede, saj so majhne rastline prava vitaminska bomba.Da bodo začetki lažji, smo za vas pripravili nekaj osnovnih receptov za zeleni smoothie.

 

Dimenzije dekorativnega kompleta:12 x 12 x 2 cm

 

Posamezni dekorativni komplet vsebuje: rastna podlaga iz kamene volne in semena pšenične trave, zloženka z recepti za smoothie.

Enostavna uporaba

 

1. Odprite zavitek in rastno podlago zalijte z vodo (približno 2 dl). Semena enakomerno potresite po vsej površini rastne podlage in jih narahlo vtisnite vanjo. Semena previdno zalijte ali poškropite s pršilko.

2. Posodo postavite na dobro osvetljeno mesto na okenski polici. Semena bodo vzklila v 3 – 7 dneh. V času kaljenja jih enkrat do dvakrat na dan popršite ali rahlo zalijte, tako da bo rastna podlaga vedno vlažna. Izogibajte se stoječi vodi v posodi.

3. Po 10 do 14 dneh je vaša mikro zelenjava pripravljena na uporabo. Rastlinice s škarjami odrežite tik nad rastno podlago in vaš vitaminski dodatek je pripravljen.

Copyrights 2017 Talanto