Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Mikro zelenjava - Vrtna kreša

Zdravo, sveže, naravno z okenske police

 

Mikro zelenjava – Vrtna kreša je zakladnica hranilnih snovi in odličen vir vitaminov z izrazitim okusom, zato predstavlja idealen dodatek k solatam, juham, prikuham, smoothijem in omakam. Z Urbanscape ® dekorativnim kompletom vzgojite svojo mikro zelenjavo kar na domači okenski polici!

							bool(true)
							
9,95 €
1

O dekorativnem kompletu Mikro zelenjava - Vrtna kreša

Vrtna kreša je odlični dodatek k solatam, juham, prikuham, smoothijem in omakam.
S pomočjo dekorativnega kompeta boste imeli svežo zelenjavo z okenske police (ter s tem veliko količino vitaminov in mineralov) na voljo v vseh letnih časih.
Dimenzije dekorativnega kompleta: 20 × 12 × 4.2 cm
Dimenzije embalaže: 20 × 16 × 5 cm
Posamezni dekorativni komplet vsebuje: sadilni pladenj, blazinico iz mineralnih vlaken, semena listnatega ohrovta

Enostavna uporaba

  1. Blazinico iz mineralnih vlaken namestite v sadilno posodo in zalijte z vodo (približno 3 dl). Semena enakomerno potresite po vsej površini blazinice in jih narahlo vtisnite vanjo. Semena previdno zalijte ali poškropite s pršilko.
  2. Posodo postavite na dobro osvetljeno mesto na okenski polici. Semena bodo vzklila v 3 – 7 dneh. V času kaljenja jih enkrat do dvakrat na dan popršite, tako da bo blazinica ostala vlažna. Izogibajte se stoječi vodi v posodi.
  3. Po kalitvi zalivajte oziroma pršite mlade rastline v skladu z njihovimi potrebami. Pri tem pazite, da se blazinica ne izsuši. Po 10 do 14 dneh je vaša mikro zelenjava pripravljena na uporabo. Rastlinice lahko s škarjami odrežete tik nad blazinico, ko se pojavi prvi par pravih (in ne kličnih) listov.
  4. Ko poberete vso mikro zelenjavo, zamenjajte blazinico iz mineralnih vlaken z novo ter ponovite celoten postopek setve. Na ta način vam bo svež vitaminski dodatek na voljo skozi vse leto, tudi pozimi.

Copyrights 2017 Furnitura