Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Navdih

 

Vrtnarjenje je hobi, ki sprošča in pomirja. Ko spomladi načrtujete vrt, se lahko predate trenutnemu navdihu ali pa se zadeve lotite premišljeno – z načrtom. Maja se sicer že malo mudi in najbolj pridni so že zasadili gredice, a če vam letos čas ni dopuščal začeti hitreje, brez skrbi, še je čas, da ustvarite svoj sanjski vrt. Nekaj namigov, na kaj morate biti pri tem pozorni, pa smo vam pripravili tudi mi.

 Ko se vrtovi obarvajo v jesenske barve je primeren čas za sajenje dreves in grmovnic. Ugotovite, kako jim zagotoviti optimalne pogoje za prezimitev in rast.

Ne glede na to, kako skrbno negujete okolico svoje hiše, se trdovratnemu plevelu ne morete izogniti. Med tlakovci, v razpokah poti, ob plotu ...

Skrivnost bujne zelene trave je v času sajenja. Najbolje je, če travo sejemo jeseni, saj takrat preprečimo, da bi travna semena zadušil pepel, ...

Ciklama je ena tistih prelepih lončnic, ki nas na polici premami, da jo kupimo. Poleg lepih cvetov, je ciklama znana tudi po tem, da zrak očisti škodljivih snovi.

Konec jeseni balkonsko cvetje in lončnice premaknemo v zaprt, neogrevan in zračen prostor in jih negujemo primerno zimskemu času. 

Ob koncu leta se spodobi, da je vsako stanovanje praznično obarvano – a ne na račun narave. Raziskali smo načine, kako poskrbeti za 'zeleno' dekoracijo.

Po tem, ko smo obdarovali najbližje, po praznikih obdarimo tudi naše okolje - z veliko vrečo odpadnega darilnega papirja in škatel. Lahko pa se potrudimo in svoje najbližje, pa tudi okolje, letos obdarujemo malo drugače.

Copyrights 2021 Furnitura