Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

 Piškotki

 

Ta politika piškotkov ("politika piškotkov") ureja uporabo piškotkov in podobnih tehnologij kot del vaše uporabe naše spletne strani "spletna stran") in spremljevalnih storitev (skupaj v nadaljevanju poimenovane kot "storitve"). To obdelavo izvaja podjetje Furnitura d.o.o., Letališka 32 J,, 1000 Ljubljana matična številka 3727556000 kot upravljavec podatkov, v skladu z veljavno zakonodajo, povezano z varstvom osebnih podatkov. S prilagoditvijo nastavitev svojega brskalnika lahko preprečite shranjevanje piškotkov ali pa odstranite tiste, ki so že shranjeni. Pomoč za prilagoditev svojih nastavitev najdete na spletni strani svojega brskalnika, ki ga uporabljate. Ne pozabite, da lahko onemogočanje piškotkov ob obisku spletne strani povzroči, da ena ali nobena od funkcij spletne strani ne bo delovala pravilno.

 

• Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
• Microsoft Edge: http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-10/edge-privacy-faq
• Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
• Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
• Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=nl_BE&viewlocale=en_US

 

Če se želite pritožiti v zvezi z našo obdelavo vaših osebnih podatkov, lahko vedno stopite v stik z nami prek naslednjega e-poštnega naslova [email protected] . Če z našim odgovorom ne boste zadovoljni, brez oklevanja vložite pritožbo pri pristojnem organu za varstvo podatkov.

 

Pri tej poizvedbi o piškotkih dne 18/05/2018 so bili najdeni le naslednji sledilni piškotki. Klikni tukaj za celotno poročilo.

Copyrights 2021 Furnitura