Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Postopek nakupa

 

1. Po oddaji naročila v spletni trgovini Urbanscape potrošnik prejme obvestilo »pregled naročila« po elektronski pošti na naslov, ki ga je podal ob oddaji svojega naročila, z vsebino, da je naročilo sprejeto. V e-sporočilu bo poleg tega v obliki priponke pripet tudi PDF dokument z vsemi podatki o oddanem naročilu. Potrošnik lahko tako tudi po oddaji naročila naročilo pregleda, preveri, če je podal pravilne podatke (kontaktni podatki, plačilo, dostava …) in po potrebi preko e-maila ali telefona sporoči morebitne popravke. Podjetje Furnitura d.o.o. lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče potrošnika na njegovo kontaktno telefonsko številko.

 

2. Koda za popust prinaša različne oz. s kodo določene ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Urbanscape in je časovno in/ali izdelčno omejena. Aktivno kodo za popust lahko najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posamezne kategorije, znotraj naše e-pošte ali v drugih medijih.

 

Uporaba kode za popust:

• Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dodajte v košarico. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico (in določite njihovo količino), nadaljujte s klikom na gumb Na blagajno. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
• V istem koraku v polje darilni bon, promocijska koda, koda za popust, vpišite kodo za popust in vnos potrdite s klikom na gumb Uporabi kodo. Ob vsakem nakupu je mogoče uporabiti le eno promocijsko kodo saj se popusti in kode med seboj ne seštevajo.
• Promocijsko kodo je mogoče uporabiti le na izdelke, ki niso v akciji.
• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost popusta avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku – Povzetek naročil. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.
• Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat. Vrednost kode za popust ne sme presegati vrednosti naročenih artiklov.

 

Copyrights 2021 Furnitura