Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Prednosti

 

 

Najbolj naravna skrb za vaše rastline.

 

V želji po lažjem vrtnarjenju in boljši rasti, uporabljamo različne pripomočke, ki so pogosto okolju škodljivi. Pri izdelkih Urbanscape je skrb odveč. Izdelki Urbanscape iz mineralnih vlaken so narejeni iz različnih mešanic kamnin, ki jih je v naravi v izobilju. So popolnoma varni, saj ne vsebujejo nobenih dodatkov, veziv in fenol-formaldehida. Naravni material je okolju in človeku prijazen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Popolna mešanica za najboljšo oskrbo rastlin.

 

Rastline potrebujejo za bujno rast poleg ljubezni tudi optimalne pogoje – kakovosten substrat in semena, primerno lego ter redno nego. K celostni oskrbi rastlin pripomorejo izdelki Urbanscape. Ti vsebujejo elemente, ki so potrebni za kakovostno rast rastlin in njihova uporaba vpliva na večje število socvetij, močnejše poganjke in bolj čvrst nadzemni del rastlin in koreninski sistem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manj dela za vas in dobra novica za naravo.

 

Sajenje je zabavno, ker veste, da boste kmalu uživali v sadovih svojega dela. Pred tem pa rastline potrebujejo veliko nege in zalivanja, kar zahteva ogromno predanosti in časa. Izdelki Urbanscape izboljšujejo zračno-vodni režim tal in s tem povečajo sposobnost zadrževanja vode. Voda se ujame med vlakna, ki jo nato rastline črpajo v skladu s svojimi potrebami. Izdelki Urbanscape znižujejo potrebo po zalivanju – vam prihranijo delo in čas, naravi pa dragoceno vodo

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponovno se boste zaljubili v vrtnarjenje.

 

Uporaba Urbanscape izdelkov je zelo preprosta in zato primerna tako za amaterje kot tudi za profesionalce. Zelene kocke in Zelene kosmiče preprosto zmešate z zemljo, Zeleno podlago pa položite na površino. Izdelki Urbanscape s svojo zmožnostjo zadrževanja vode omogočajo tudi manj zalivanja. Hitra uporaba in preprosto vzdrževanje!
 

 

 

Copyrights 2021 Furnitura