Potrebujete pomoč?

+386 (0)69 673 643

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-3 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Darilni komplet Vse najboljše!

Sončnica - simbol dolgoživosti, življenja, toplote, užitka in svetlobe za rojstni dan

 

Iščete izvirno rojstnodnevno darilo? Želite svojim prijateljem in najbližjim ob njihovem prazniku podariti nekaj, kar jim bo polepšalo prenekateri dan in jih še dolgo spominjalo na vas? Bi jim radi tudi v mrzlih, hladnih in meglenih dneh pričarali sonce?  Podarite jim sončnico - simbol življenja, toplote, užitka in svetlobe.

							bool(true)
							
5,95 €
1

O darilnem kompletu Vse najboljše! SONČNICA


 

Urbanscape darilni komplet »Vse najboljše! SONČNICA« je namenjen vsem, ki bi svojim bližnjim in prijateljem za rojstni dan poklonili spomin, ki traja, raste in se razvija, hkrati pa tudi na simbolični ravni predstavlja tisto, po čemer hrepenimo -  življenje, toploto, užitek in svetlobo; rastlino, ki svoj obraz ves čas premika za soncem, da vanj potegne čimveč sončnih žarkov in ki se je v indijanskem spiritualizmu uporabljala v poznih poletnih festivalih kot simbol obilne žetve. Z nekoliko truda, potrpežljivosti in odgovornosti ta rastlina z močno simboliko zraste tudi v okrasnem lončku na domačem balkonu ali okenski polici.   


Darilni komplet vsebuje vse, kar je potrebno za to, da iz priloženih semen zrastejo čudovite male sončnice – plastični lonček, okrasni lonček, mešanico Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje ter semena sonččice. Vzgoja rastlin bo zato enostavna in hitra.

 

Velikost kompleta (embalaže): 12 × 12 × 12 cm

 

Zelena inovacija

 

Urbanscape zeleni kosmiči iz vpojne kamene mineralne volne imajo visoko sposobnost zadrževanja in postopnega sproščanja vode. Z njihovo uporabo omogočimo rastlinam lažjo dostopnost vode in hranil. Zeleni kosmiči izboljšajo strukturo zemlje in pomagajo ščititi rastline pred okoljskim stresom.

 Posamezni darilni komplet vsebuje:

Plastični lonček, okrasni lonček (barva cink oz. rdeča v primeru božičnega žita)

Mešanica zemlje z zelenimi kosmiči

Semena (božično žito, sončnica, bazilika, čili – odvisno od darilnega kompleta)

 

 Enostavna uporaba

1

Preprosta priprava.

V priložen cvetlični lonec nasujte mešanico kosmičev Urbanscape in zemlje ter se prepričajte, da zemlja prekriva kosmiče

2

Enostavna oskrba

Semena sejte enakomerno v globini 0.5 do 1 cm (odvisno od izbranega kompleta) in zemljo navlažite. Ko semena vzklijejo, jih postavite na sončno mesto. Rastlinice kasneje presadite v večje lonce ali na vrt (v skladu z navodili na embalaži).

3

Manj zalivanja.

Zeleni kosmiči dodatno zadržujejo vodo, rastlina jo črpa po svojih potrebah.

 
 

 

Copyrights 2017 Talanto