Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Darilni komplet Rad te imam!

Čili - Obdarovanje s stilom.

 

Še vedno razmišljate, kaj podariti nekomu, ki vam pomeni največ na svetu? Kaj pokloniti osebi, ki je z vami v dobrem in slabem? Smeh na obrazu jim bo pričaral darilni komplet s semeni čilija. Zakaj prav čili? Čili je zelo zdrav in ga v zmernih količinah priporočajo celo pri lajšanju določenih zdravstvenih težav, hkrati pa je vzgoja rastline na lastnem balkonu ali okenski polici povsem enostavna. 

							bool(false)
							
5,95 €
Ni na zalogi

O darilnem kompletu  te imam. ČILI

Urbanscape darilni komplet “ te imam. ČILI” je namenjen vsem, ki imajo radi drugačna darila in bi svojim najdražjim radi podarili nekaj izvirnega, slovenskega in naravnega. Je darilo, ki prinaša pekočo zabavo, kanček zdravja v lončku in možnost vzgoje lepe rastline, ki je lahko tudi okras, na domačem balkonu ali okenski polici.

Darilni komplet vsebuje vse, kar je potrebno za to, da iz priloženih semen zrastejo čudovite male rastlinice pravega čilija – plastični lonček, okrasni lonček, mešanico Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje ter semena čilija. Vzgoja rastlin bo zato enostavna in hitra.

Velikost kompleta (embalaže): 12 × 12 × 12 cm

 

Zelena inovacija

 

Urbanscape zeleni kosmiči iz vpojne kamene mineralne volne imajo visoko sposobnost zadrževanja in postopnega sproščanja vode. Z njihovo uporabo omogočimo rastlinam lažjo dostopnost vode in hranil. Zeleni kosmiči izboljšajo strukturo zemlje in pomagajo ščititi rastline pred okoljskim stresom.

 Posamezni darilni komplet vsebuje:

Plastični lonček, okrasni lonček (barva cink oz. rdeča v primeru božičnega žita)

Mešanica zemlje z zelenimi kosmiči

Semena (božično žito, sončnica, bazilika, čili – odvisno od darilnega kompleta)

 

 Enostavna uporaba

1

Preprosta priprava.

V priložen cvetlični lonec nasujte mešanico kosmičev Urbanscape in zemlje ter se prepričajte, da zemlja prekriva kosmiče

2

Enostavna oskrba

Semena sejte enakomerno v globini 0.5 do 1 cm (odvisno od izbranega kompleta) in zemljo navlažite. Ko semena vzklijejo, jih postavite na sončno mesto. Rastlinice kasneje presadite v večje lonce ali na vrt (v skladu z navodili na embalaži).

3

Manj zalivanja.

Zeleni kosmiči dodatno zadržujejo vodo, rastlina jo črpa po svojih potrebah.

 
 

 

Copyrights 2021 Furnitura