Potrebujete pomoč?

+386 (0)69 673 643

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-3 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Izboljševalci tal

Naše izdelke zmešajte s prstjo in tako prihranite čas, zmanjšajte potrebo po zalivanju in vašim rastlinam zagotovite najboljše pogoje za rast. Popolnoma naravno in preprosto, da boste uživali v zavidljivo lepem vrtu, bujnih cvetličnih gredah, lončnicah v cvetličnih lončkih in aromatičnih zeliščih.

Vrhunska oskrba rastlin brez napora

 

Zelene kocke so naravna in povsem enostavna pot do zavidljivega vrta, bujnih cvetličnih gredic, cvetočih lončnic ter dišečih začimbnic v kuhinjskih lončkih z manj zalivanja. Enačba je preprosta: zelene kocke + zemlja + rastline + manj zalivanja = bujna rast. Prihranite čas, porabite manj vode in omogočite rastlinam najboljše pogoje za rast.
 

cena z DDV:
od
7,95 €

Prihodnost vrtnarjenja za velike in majhne površine

 

Zeleni kosmiči so obvezen dodatek v sodobnem vrtnarstvu in kmetijstvu. Primerni so za ročno ali strojno mešanje v vrtna ali njivska tla. Rastline vam bodo hvaležne za več vlage, narava za manjšo porabo vode in družina za vaš prosti čas.
 

cena z DDV:
27,95 €

Zelenica, ki vam jo bodo zavidali.

 

Zelena podlaga je najboljša osnova za zelenico, kakršno občudujete na angleških nogometnih stadionih. Okolju prijazna podlaga omogoča idealne pogoje za ozelenitev površin. Profesionalna zelenica za amaterske vrtnarje.
 

cena z DDV:
29,95 €

Copyrights 2017 Talanto