Potrebujete pomoč?

+386 (0)69 673 643

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-3 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Urbano vrtnarjenje

Gojite svežo in zdravo zelenjavo ali cvetje z manj napora (na mineralni podlagi) – na visoki gredi, steni ali okenski polici. Tako boste imeli vedno dovolj vitaminov in hranil, poleg tega pa boste celo leto uživali v prijetnejšem življenjskem okolju.

Najbolj naravna streha nad glavo

 

Zelena streha je inovativni celostni sistem, ki vaše bivanje popelje v prihodnost že danes. Zadostite zahtevam trajnostne gradnje in omogočite svoji hiši, da zadiha z naravo. Brez posebne opreme in si lahko postavite naravno streho nad glavo.
 

cena z DDV:
24,49 €

Rukola - Moj vitaminski dodatek

 

Pri pripravi okusnega sendviča vse prevečkrat pozabimo na zelenjavo. Prav zato je mikro zelenjava (rukola) kot nalašč - kljub svoji majhnosti namreč vsebuje več vitaminov, mineralov in vlaknin kot odrasle rastline.

cena z DDV:
2,95 €

Bazilika - Moj vitaminski dodatek

 

Vsaka najboljša pizza ima za osnovo domače (ali kupljeno) testo in aktivni nadev. Še posebej jo bo s svojim aromatičnim okusom popestrila kraljevska bazilika.

cena z DDV:
2,95 €

Vrtna kreša - Moj vitaminski dodatek

 

Vrtna kreša bo s svojim aromatičnim okusom kot dodatek popestrila prav vsako solato - pa naj bo ta zelena, paradižnikova, mešana ali sadna. Lahko pa vrtna kreša postane celo osnova oziroma glavna sestavina vaše solate.

cena z DDV:
2,95 €

Pšenična trava - Moj vitaminski dodatek

 

Osnova vsakega zelenega smoothija so tri glavne sestavine – sveža zelena listnata zelenjava, sadje in nekaj tekočine. Pšenična trava je eden najbogatejših virov klorofila - kombinirate jo na različne načine in si tako vsak dan popestrite z drugačnim okusom.

cena z DDV:
2,95 €

Dodatno polnilo - vzgojite svojo Mikro zelenjavo znova in znova, skozi celo leto.

 

Polnilo vam omogoča skrbno in higiensko menjavo rastne podlage v Dekorativnem kompletu Mikro Zelenjava in ponovno vzgojo vaše najljubše mikro zelenjave na domači okenski polici.
cena z DDV:
4,95 €

Hitro in preprosto do visoke grede

 

Visoke grede postajajo vedno bolj priljubljena oblika vrtnarjenja. Na vrtu, terasi ali na balkonu si jo postavite sami, brez orodja, v samo 15 minutah in v njej vzgojite svežo in zdravo (povsem svojo) zelenjavo.
 

cena z DDV:
od
129,95 €

Zdravo, sveže, naravno z okenske police

 

Mikro zelenjava – Listnati ohrovt je zakladnica hranilnih snovi in odličen vir vitaminov z izrazitim okusom, zato predstavlja idealen dodatek k solatam, juham, prikuham, smoothijem in omakam. Z Urbanscape ® dekorativnim kompletom vzgojite svojo mikro zelenjavo kar na domači okenski polici!

cena z DDV:
9,95 €

Ustvarite idealne pogoje za vzgojo zelenjave

 

Vzgojite svežo in zdravo zelenjavo z manj truda! Zelena podlaga v visokih gredah namreč zagotavlja optimalne pogoje za rast in razvoj rastlin, saj skladišči vlago in s tem omogoča manj zalivanja ter hkrati preprečuje izpiranje hranilnih snovi v nižje sloje visoke grede. 

cena z DDV:
29,95 €

Zakladnica hranilnih snovi

 

Mikro zelenjava je zakladnica hranilnih snovi in odličen vir vitaminov. S kompletom Urbanscape Mikro Zelenjava jo lahko v vseh letnih časih vzgojite kar na domači okenski polici! Zdaj na voljo v 2 izvedbah - z belim ali hrastovim podstavkom!

cena z DDV:
od
34,95 €

Na steni so lahko (poleg slik) tudi rastline

 

Urbanscape Zelena stena vam ponuja vertikalno in oblikovno dovršeno rešitev za vaše rastline – posadite jih v sadilno steno, zasnovano iz lesa in plastike.
cena z DDV:
od
119,00 €

Copyrights 2017 Talanto