Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Darilni komplet Srečno!

Božično žito – praznično razpoloženje in tradicija

 

Ne veste, kaj podariti vašim bližnjim za Božič? Pravo praznično razpoloženje jim bo pričaral darilni komplet s pšeničnimi bilkami, poimenovanimi tudi božično žito. Setev božičnega žita ima hkrati tudi širši pomen, saj pomeni novo žito, nov kruh. In ne samo to - ponekod še vedno verujejo, da bo s setvijo mladega žita pred Božičem prihodnje leto letina bolj obilna.

							bool(false)
							
5,95 €
Ni na zalogi

O darilnem kompletu Srečno! BOŽIČNO ŽITO

 

Urbanscape darilni komplet “Srečno! BOŽIČNO ŽITO” je namenjen vsem, ki imajo radi drugačna darila in bi svojim bližnjim, znancem in prijateljem radi podarili nekaj izvirnega, slovenskega in naravnega. Je darilo, v katerem lahko vidimo marsikaj – čarovnijo, simbol pomladi in življenja, ki se začenja vračati v rastlinje ali zgolj očem prijeten okras v prazničnem času.

Darilni komplet vsebuje vse, kar je potrebno za to, da iz priloženih semen zrastejo čudovite male rastlinice božičnega žita – plastični lonček, okrasni lonček, mešanica Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje ter semena božičnega žita. Vzgoja rastlin bo zato enostavna in hitra.

Velikost kompleta (embalaže): 12 × 12 × 12 cm

Lonček:: pocinkan srebrne barve

 

 

Zelena inovacija

 

Urbanscape zeleni kosmiči iz vpojne kamene mineralne volne imajo visoko sposobnost zadrževanja in postopnega sproščanja vode. Z njihovo uporabo omogočimo rastlinam lažjo dostopnost vode in hranil. Zeleni kosmiči izboljšajo strukturo zemlje in pomagajo ščititi rastline pred okoljskim stresom.

 Posamezni darilni komplet vsebuje:

Plastični lonček, okrasni lonček (barva cink oz. rdeča v primeru božičnega žita)

Mešanica zemlje z zelenimi kosmiči

Semena (božično žito, sončnica, bazilika, čili – odvisno od darilnega kompleta)

 

 Enostavna uporaba

1

Preprosta priprava.

V priložen cvetlični lonec nasujte mešanico kosmičev Urbanscape in zemlje ter se prepričajte, da zemlja prekriva kosmiče

2

Enostavna oskrba

Semena sejte enakomerno v globini 0.5 do 1 cm (odvisno od izbranega kompleta) in zemljo navlažite. Ko semena vzklijejo, jih postavite na sončno mesto. Rastlinice kasneje presadite v večje lonce ali na vrt (v skladu z navodili na embalaži).

3

Manj zalivanja.

Zeleni kosmiči dodatno zadržujejo vodo, rastlina jo črpa po svojih potrebah.

 
 

 

Copyrights 2021 Furnitura