Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Darilni komplet Najboljša mama

Bazilika – kraljevska začimba za najboljšo mamo

 

Kako presenetiti mamo? Kako ji pokazati, da vam nekaj pomeni? Kaj ji pokloniti, ko vam zmanjka idej? Poskusite z baziliko, rastlino, ki simbolizira naklonjenost in ljubezen; z rastlino, ki izvira iz Indije in je še danes, skupaj s svojo sorodnico sveto baziliko, v pomembna obredna rastlina Hindujcev. 

							bool(false)
							
5,95 €
Ni na zalogi

O darilnem kompletu Najboljša mama! BAZILIKA

Urbanscape darilni komplet Najboljša mama! BAZILIKA je darilni komplet, namenjen tistim, ki imajo radi svojo mamo; tistim, ki bi ji radi sporočili, da je nekaj posebnega. Bazilika je namreč rastlina, ki simbolizira naklonjenost in ljubezen; rastlina, ki naj bi imela tudi močne čarobne lastnosti in naj bi zato odganjala slabe sile in uroke; rastlina, katere ime izvira iz grške besede basilikon, ki pomeni kralj, kraljevski. In rastlina, iz katere je moč pripraviti odličen osvežilen in zdrav napitek, sirup ali olje. Z nekoliko truda, potrpežljivosti in odgovornosti ta rastlina izvrstno uspeva tudi pozimi na okenski polici.

 

Darilni komplet vsebuje vse, kar je potrebno za to, da iz priloženih semen zrastejo čudovite male sončnice – plastični lonček, okrasni lonček, mešanico Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje ter semena bazilike. Vzgoja rastlin bo zato enostavna in hitra.

 

Velikost kompleta (embalaže): 12 × 12 × 12 cm

 

 

Zelena inovacija

 

Urbanscape zeleni kosmiči iz vpojne kamene mineralne volne imajo visoko sposobnost zadrževanja in postopnega sproščanja vode. Z njihovo uporabo omogočimo rastlinam lažjo dostopnost vode in hranil. Zeleni kosmiči izboljšajo strukturo zemlje in pomagajo ščititi rastline pred okoljskim stresom.

 Posamezni darilni komplet vsebuje:

Plastični lonček, okrasni lonček (barva cink oz. rdeča v primeru božičnega žita)

Mešanica zemlje z zelenimi kosmiči

Semena (božično žito, sončnica, bazilika, čili – odvisno od darilnega kompleta)

 

 Enostavna uporaba

1

Preprosta priprava.

V priložen cvetlični lonec nasujte mešanico kosmičev Urbanscape in zemlje ter se prepričajte, da zemlja prekriva kosmiče.

2

Enostavna oskrba

Semena sejte enakomerno v globini 0.5 do 1 cm (odvisno od izbranega kompleta) in zemljo navlažite. Ko semena vzklijejo, jih postavite na sončno mesto. Rastlinice kasneje presadite v večje lonce ali na vrt (v skladu z navodili na embalaži).

3

Manj zalivanja.

Zeleni kosmiči dodatno zadržujejo vodo, rastlina jo črpa po svojih potrebah.

 
 

 

Copyrights 2021 Furnitura