Potrebujete pomoč?

+386 (0)40 541 848

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-3 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

 Politika zasebnosti

 

1. Spletna trgovina Urbanscape zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje prestreganje osebnih in transakcijskih podatkov, poslanih v spletno trgovino.

 

2. Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu z ustreznimi predpisi - kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletne strani www.grow-at-home.com.
S soglasjem k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah, naročilu na e-novice ali opravljanju spletnih nakupov, uporabnik dovoljuje podjetju Talanto d.o.o. in pogodbenemu obdelovalcu, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju Talanto d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva podjetja Talanto d.o.o. ter povezanih poslovnih subjektov.
Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
Navedene podatke lahko podjetje Talanto d.o.o. in pogodbeni obdelovalec, obdelujeta za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za kupce spletne trgovine Urbanscape, 3 mesece za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

3. Potrošniki, ki se želijo odjaviti od prejemanja e-novic, lahko to storijo tako, da:
• v nogi prejetega elektronskega sporočila kliknejo na besedo »Odjava« in sledijo navodilom za elektronsko odjavo,
• na naslov info@grow-at-home.com pošljejo zahtevek, ki v naslovu sporočila (subject) vsebuje besedilo »Odjava od e-novic«. Zahtevek za odjavo od e-novic mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bila opravljena prijava. O uspešni ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

 

4. Piškotki
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki? So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Čemu piškoti služijo?
• za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
• za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
• na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
• za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
• za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
• za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, ...)

Uporaba piškotov na našem spletnem mestu
Na spletnem mestu uporabljamo več piškotkov.

Nujno potrebni piškoti:
So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo (dodajanje v košarico, nakup, registracija). Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve in jih ni mogoče izklopiti.
- Seznam pripravi tisti, ki dela implementacijo spletne trgovine

Funkcionalni piškoti:
Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik, naložimo jih takoj ob obisku spletne strani. Če se z uporabo piškotov ne strinjate, jih lahko na dnu strani izklopite.
- Google Analitika

Performačni piškoti:
Piškoti naših partnerjev, ki se naložijo ob nadaljevanju uporabe spletnega mesta in skrbijo za izboljšanje uporabniške izkušnje uporabnikov in zagotavljanje vsebine, ki obiskovalce našega spletnega mesta zanima. Če se z uporabo teh piškotov ne strinjate, jih lahko na dnu strani izklopite.
- DoubleClick
- Facebok (social networks)

Copyrights 2017 Talanto