Potrebujete pomoč?

+386 (0)1 5005 194

Brezplačna dostava nad 49,95 €

Dostava v 2-5 dneh

100% varen nakup

Možnost vračila

Darila

Obdarovanje prinese prijetno vznemirjenje na obeh straneh: obdarovanec se razveseli prejetega darila, darovalec pa je zadovoljen, kadar je njegova izbira sprejeta z veseljem in navdušenjem. Ni pa vselej lahko izbrati pravo darilo, včasih slavljenca morda premalo poznamo, nam zmanjka časa za doma narejeno presenečenje ali se nam zdi, da kopičenje stvari ni tisto pravo; da so v življenju pomembnejše dobre zgodbe in plemeniti nameni. Kaj pa, če bi naslednjič izbrali zeleno?

 

Krasno je podariti življenje, ki bo šele vzklilo, se razvilo, raslo in obrodilo pred našimi očmi. Zakaj ne bi bile ideje za vrtnarska darila … vrtnarske? Gojenje zelišč v lončkih bo razveselilo staro in mlado – na kuhinjsko polico bo naselilo dišeče in okusno zelenje, ki bo hkrati v okras in v pomoč pri kuhi. Darilni komplet Rad te imam je izvirno darilo za ljubitelje čilija: plastični in okrasni lonček, prst, zelene kocke in semena, zalivanje, sončna svetloba in vzgajanje z ljubeznijo. Obdarovani bo lahko kmalu občudoval nagajive rdeče plodove in se spraševal, kako pekoči so.

 

Kuhinjska zelišča v lončkih so primerna za otrokov prvi stik z vrtičkarstvom. Moj prvi vrtiček bo vzbudil zanimanje za gojitev rastlin in privzgojil spoštovanje do dela na lastnem vrtičku, četudi miniaturnem. Si predstavljate radost, ko sam pripraviš substrat in seme za kalitev in potem opazuješ, kako se male rastlinice prebijejo na plano ter uživajo v rasti na sončni okenski polici? Odkrivanje skrivnosti narave bo otrokov nepozaben spomin, melisin sirup pa s trudom, potrpežljivostjo in odgovornostjo pridelan okusni napitek.

 

Sončnica je simbol vitalnosti, življenja, duhovne vere in čustev. Sončnica svoj nasmejani cvet vselej obrača za soncem, da ujame čim več sončnih žarkov. Je tudi simbol upanja in predanosti, zato je nedvomno lepo darilo za posebne ljudi v vašem življenju. Zakaj ne bi v obdarovančevo življenje vnesli pozitivnosti novega, rastočega življenja? Urbanscape darilni komplet Hvala! vsebuje vse potrebno, da bo iz majhnega zrnca upanja zrasel velik cvet rumene sreče!

 

Mikro zelenjava z okenske police je v mnogih pogledih nekaj posebnega: raste brez zemlje, vzgajamo jo brez umazanije, pridelek pa sodi v skupino desetih najbolj zdravilnih vrtnin! Ne, to ni prvoaprilska šala, ampak ideja za izvirno darilo. Listnati ohrovt, nizkokalorična zelenjava z veliko vsebnostjo klorofila, železa in kalcija ter številnih vitaminov, je odličen dodatek k solatam, juham in prikuham. Njegova semena vzklijejo in rastejo na blazinici iz mineralnih vlaken, ki mora biti ves čas rasti vlažna. Namesto ohrovta lahko na rastno podlago iz mineralnih vlaken, pridobljenih iz staljenih magmatskih kamnin, posejete tudi semena kreše, rukole ali redkve. Ljubitelje minimalizma bodo razveselili Maksi vitamini, mikro zelenjava – priročni vrtiček, velik toliko kot en malo večji žep. Krasno darilo za vse, ki tarnajo, da za gojenje rastlin nimajo dovolj prostora!

 

Ima obdarovani morda več prostora in ga bolj kot mikro zelenjava zanima gojenje zelišč na balkonu? Lesena visoka greda bo zagotovo navdušila zaprisežene urbane vrtičkarje, ki jim nikdar ne zmanjka idej o cvetlično-zelenjavnih zasaditvah, a jim prehitro zmanjka korit za vrtičkarske umetnije. Zeliščni vrt na balkonu bo v veselje vsej družini; pa tudi čebelam, če boste le poskrbeli, da bodo v zasaditvi medovite rastline. Čebelice so pomemben člen življenjskega cikla opraševanja in rasti, zato moramo pomagati pri njihovi ohranitvi!

Božično žito – praznično razpoloženje in tradicija

 

Ne veste, kaj podariti vašim bližnjim za Božič? Pravo praznično razpoloženje jim bo pričaral darilni komplet s pšeničnimi bilkami, poimenovanimi tudi božično žito. Setev božičnega žita ima hkrati tudi širši pomen, saj pomeni novo žito, nov kruh. In ne samo to - ponekod še vedno verujejo, da bo s setvijo mladega žita pred Božičem prihodnje leto letina bolj obilna.

cena z DDV:
5,95 €

Na steni so lahko (poleg slik) tudi rastline

 

Urbanscape Zelena stena vam ponuja vertikalno in oblikovno dovršeno rešitev za vaše rastline – posadite jih v sadilno steno, zasnovano iz lesa in plastike.
cena z DDV:

Redna cena: 119,00 €

Akcijska cena 19,97 €

Sončnica - simbol vitalnosti, življenja in čustev za vse, ki vam nekaj pomenijo

 

Iščete izvirno rojstnodnevno darilo? Se želite sorodnikom, prijateljem ali znancem zgolj zahvaliti z nekoliko drugačnim darilom? Bi radi pričarali nekaj poletnega vzdušja tudi sredi zime? Podarite jim sončnico - simbol vitalnosti, življenja, duhovne vere in čustev.  

cena z DDV:
7,95 €

Čili - Obdarovanje s stilom.

 

Še vedno razmišljate, kaj podariti nekomu, ki vam pomeni največ na svetu? Kaj pokloniti osebi, ki je z vami v dobrem in slabem? Smeh na obrazu jim bo pričaral darilni komplet s semeni čilija. Zakaj prav čili? Čili je zelo zdrav in ga v zmernih količinah priporočajo celo pri lajšanju določenih zdravstvenih težav, hkrati pa je vzgoja rastline na lastnem balkonu ali okenski polici povsem enostavna. 

cena z DDV:
5,95 €

Dodatno polnilo - vzgojite svojo Mikro zelenjavo znova in znova, skozi celo leto.

 

Polnilo vam omogoča skrbno in higiensko menjavo rastne podlage v Dekorativnem kompletu Mikro Zelenjava in ponovno vzgojo vaše najljubše mikro zelenjave na domači okenski polici.
cena z DDV:
3,95 €

Bazilika – kraljevska začimba za najboljšo mamo

 

Kako presenetiti mamo? Kako ji pokazati, da vam nekaj pomeni? Kaj ji pokloniti, ko vam zmanjka idej? Poskusite z baziliko, rastlino, ki simbolizira naklonjenost in ljubezen; z rastlino, ki izvira iz Indije in je še danes, skupaj s svojo sorodnico sveto baziliko, v pomembna obredna rastlina Hindujcev. 

cena z DDV:
5,95 €

Dodatno polnilo - vzgojite svojo Mikro zelenjavo znova in znova, skozi celo leto.

 

Polnilo vam omogoča skrbno in higiensko menjavo rastne podlage v Dekorativnem kompletu Mikro Zelenjava in ponovno vzgojo vaše najljubše mikro zelenjave na domači okenski polici.
cena z DDV:

Redna cena: 4,95 €

Akcijska cena 1,95 €

Copyrights 2021 Furnitura